Welkom bij
huisartsenpraktijk J. de Waard

Actueel: Aankoop nieuw pand

18-07-2016

Ja, de geruchten zijn waar: de praktijk verhuist volgend jaar (als het allemaal meezit) naar de Voorstraat 11, het voormalige Rabobankgebouw. De afgelopen maanden zijn we bezig geweest met de aankoop. De komende maanden zijn we aan het tekenen, rekenen en denken om er iets moois van te maken.

Al jaren kampen we met ruimtegebrek aan de Putstraat. We gebruiken voor de administratie en voor afspraken met de praktijkondersteuner GGZ sinds 2013 ruimtes in het bedrijvencentrum. Het voormalige Rabobankgebouw biedt letterlijk en mentaal ruimte. Ruimte om alle medewerkers tegelijk spreekuur te laten doen, ruimte voor nieuwe mogelijkheden.

Wij hopen in oktober zo ver te zijn, dat de verbouwing kan beginnen. Het streven is, om het gebouw energie-neutraal te maken. Daarnaast moet het natuurlijk aangepast worden naar de nieuwe gebruikers. Primair gaan wij er zelf gebruik van maken.

Een spannende onderneming! Wij houden u met de nieuwsbrief en berichten op de website op de hoogte. Heeft u vragen of inspirerende ideeën? Wij zijn benieuwd naar uw suggesties!

    © 2024 Huisartspraktijk De Waard | Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Nextstep Design