Welkom bij
huisartsenpraktijk J. de Waard

Huisartsenzorg valt onder het basispakket. Dit is geregeld door de overheid. Het Zorginstituut Nederland en de Nederlandse Zorg Autoriteit bepalen de tarieven en regels. De praktijk sluit een overeenkomst met de preferentie zorgverzekeraar over aanvullende afspraken in de eigen regio.

 

De meeste patiënten zijn verzekerd bij De Friesland. Vanaf 2022 is De Friesland onderdeel van Zilveren Kruis. De praktijk heeft een overeenkomst met de preferente zorgverzekeraar Zilveren Kruis. Andere zorgverzekeraars volgen de voorwaarden van het contract met Zilveren Kruis. Op deze pagina kun je de tarieven van Zilveren Kruis voor de huisartsenzorg vinden.

 

 

Wij maken gebruik van de modules

  • Service en bereikbaarheid: daar horen drie voorwaarden bij:
    • A. Patiënten kunnen online hun dossier inzien en kunnen digitaal hun laboratoriumuitslagen inzien. Dit kan via een Persoonlijke Gezondheids Omgeving (PGO) of via portal MijnGezondheid.net en de app MedGemak.
    • B. Online kunnen patiënten de praktijk 24/7 bereiken voor het maken van afspraken, stellen van vragen, videoconsulten, herhaalmedicatie en verwijzingen.
    • C. Extra spreekuur buiten de reguliere openingstijden: onze praktijk heeft op maandag spreekuur vanaf ’s ochtends half acht, er zijn twee spreekuren aan het einde van de dag tussen vijf en zes, op dinsdag is er spreekuur tot half zes.

    © 2024 Huisartspraktijk De Waard | Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Nextstep Design