Welkom bij
huisartsenpraktijk J. de Waard

Keuringen

De normale huisartsenzorg staat voor ons voorop. Tijdens vakanties hebben wij geen ruimte in onze agenda voor keuringen, maar normaal gesproken hebben we wel ruimte voor twee keuringen per week.

De huisartsen in Kollum hebben afgesproken, dat rijbewijskeuringen niet door de eigen huisarts worden gedaan. Het mag wel van het CBR, maar keuring door de eigen arts kan de vertrouwensrelatie met de huisarts verstoren omdat de beslissing objectief verantwoord moet zijn.

Als u geen patiënt van onze praktijk bent, kun u op afspraak voor een rijbewijskeuring bij ons terecht. U maakt een afspraak en regelt via CBR uw documenten, die u meeneemt naar de afspraak. De kosten bedragen met ingang van 1-1-2024 € 60.

Tegenwoordig worden veel keuringen verricht door speciale instellingen. Voor een rijbewijskeuring en andere keuringen kunt u terecht bij verschillende partijen, die hierin gespecialiseerd zijn. Een paar voorbeelden zijn https://www.rijbewijskeuringofficieel.nl/keuring-rijbewijs-75-jaar-plus/ https://voor-keur.nl/voorkeur-keur-locaties/ en https://keuringarts.nl/.

 

    © 2024 Huisartspraktijk De Waard | Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Nextstep Design