Welkom bij
huisartsenpraktijk J. de Waard

index-2

Kwaliteit in de huisartsenpraktijk

Kwaliteit is een breed begrip. Er zijn verschillende keurmerken mogelijk in de zorg. Voor onze praktijk hebben wij gekozen voor het keurmerk van de NHG Praktijkaccreditering.

 Praktijkmanager

Sinds 1998, toen we met de bouw van de praktijk begonnen, ben ik betrokken geweest bij de praktijk als bedrijf. Administratie en organisatie, financiën en personeel, beheer, ict en kwaliteit zijn steeds meer een vak apart geworden binnen de huisartsenpraktijk. Binnen onze praktijk hebben wij daarom de taken en verantwoordelijkheden verdeeld tussen de huisarts en de manager, op een manier die ons allebei voldoening in ons werk geeft. In de afgelopen jaren heb ik in deze praktijk veel ervaring opgedaan als praktijkmanager, die ik ook bij andere praktijken kan inzetten.

Praktijkconsulent

Door de ervaring met het accrediteren van onze eigen praktijk ben ik mij verder gaan verdiepen in de eisen en voorwaarden en het proces er om heen. Die ervaring deel ik graag met u.

Wij zijn in 2008 begonnen met het kwaliteitsproces. Dit leidde in 2009 tot de eerste toekenning van het keurmerk. Ik ben en blijf nieuwsgierig naar wat verstaan wordt onder kwaliteit in de huisartsenzorg. Daarom ben ik in 2009 gestart met de opleiding tot NHG-erkend praktijkconsulent. De afgelopen jaren heb ik de ontwikkelingen van accrediteren in de huisartsenpraktijk  bijgehouden.

Waarmee kan ik u helpen?

De jarenlange ervaring als praktijkmanager in combinatie met een praktische post-HBO opleiding wil ik graag inzetten voor meer praktijken. Voor incidentele vragen op het gebied van administratie, ict, declaratie en managementinformatie kan ik u op uurbasis helpen. Ook voor langere trajecten op gebied van praktijkmanagement ben ik beschikbaar.

Heeft u vragen over declarareren, administratie of extractie uit het Medicom? Overweegt u om aan de slag te gaan met accreditering? U kunt mij bellen voor een afspraak op 0511-452203 of mailen naar org@huisartsdewaard.nl.

    © 2024 Huisartspraktijk De Waard | Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Nextstep Design