Welkom bij
huisartsenpraktijk J. de Waard

Voor artsen en praktijkmedewerkers bieden de LHV en NHG scholing aan. (Na)scholing wordt in Friesland georganiseerd door de Doktersacademie. In Groningen is er aanbod voor assistentes en praktijkondersteuners via ELANN.  De NVDA heeft scholing voor assistentes. ROS Friesland biedt scholing voor zorgaanbieders in de eerste lijn. Via Doktersacademie wordt ook goodhabitz.com aangeboden voor algemenere vaardigheden. Op het gebied van psychische hulpverlening is er nascholing van Psy-zo. De Open Universiteit heeft workshops op het gebied van leren en studeren.

Via onderstaande links is ook in te loggen op diverse tijdschriften/ websites

Tijdschrift voor praktijkondersteuning  www.tvpo.nl
Tijdschrift voor HIS-gebruikers: https://www.syntheshis.nu/artikelen/

Huisarts en Wetenschap: https://www.henw.org/artikelen

Digitale vaardigheden worden steeds belangrijker in de zorg. Je kunt een zelftest doen om te kijken of je een digistarter, digitale professional of een digitale enthousiasteling bent. Via deze website kun je ook kijken welke scholingen worden aangeboden, bijvoorbeeld voor Excel. Meer scholingen vind je hier.

Jaarlijks vaccineren huisarts mensen die recht hebben op een griepprik en pneumokokkenvaccinatie. Er zijn scholingen beschikbaar bij SNPG.

Assistentes maken uitstrijkjes in het kader van het bevolkingsonderderzoek baarmoederhalskanker. Hiervoor volgen ze scholing van de screeningsorganisatie.

 

 

 

 

    © 2024 Huisartspraktijk De Waard | Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Nextstep Design