Actueel: Telefoon

27-01-2023

Pilot Telefooncentrale

Wij doen mee aan een pilot van onze leverancier van telefonie om de bereikbaarheid van de praktijk zo goed mogelijk te maken en te houden. Dat betekent, dat het keuzemenu van de praktijk tijdelijk tot begin maart iets anders ingedeeld bent dan u van ons gewend bent.

De telefoon blijft onmisbaar.
Voor spoed kunt u ons tijdens openingstijden zonder tussenkomst van een meldtekst bereiken op het rechtstreekse spoednummer (0511) 452 515.
Wij werken aan een goede bereikbaarheid tijdens openingstijden.
Voor afspraken en medische vragen kunt u 24 uur per dag gebruik maken van onze digitale bereikbaarheid.

U kunt ons 24 uur per dag digitaal bereiken voor afspraken, vragen, uitslagen en het opvragen van uw dossier. Meer dan de helft (72%!) van onze patiënten kan gebruik maken van de mogelijkheden van de MedGemak app en MijnGezondheid.net.

Voor ons betekent het minder telefoontjes, voor u betekent het dat u 24 uur per dag uw kunt vragen stellen en afspraken maken. Naast de 24-uurs beschikbaarheid kunt u het antwoord op uw vragen en de adviezen terug lezen in uw eigen online dossier.

Begin maart loopt de pilot af. Daarna kijken we hoe we verder gaan met de inrichting van de telefooncentrale. Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen. U kunt die doorgeven aan de assistente. U kunt ook met de praktijkmanager bellen op (0511) 452 203.

 

    © 2023 Huisartspraktijk De Waard | Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Nextstep Design