Welkom bij
huisartsenpraktijk J. de Waard

Actueel: Telefoon

26-04-2023

Telefooncentrale

De eerste maanden van het jaar hebben wij gekeken naar nieuwe mogelijkheden op het gebied van telefonische bereikbaarheid. Het doel was meer overzicht voor de assistentes en terugbeloptie voor de patiënt. De uitwerking past niet helemaal bij onze manier van werken. We kijken verder wat wij kunnen gaan aanbieden op het gebied van terugbellen.

We hebben nu gekozen voor standaard twee assistentes iedere ochtend van acht tot half tien. Op maandag zijn er meer assistentes omdat het na het weekend altijd drukker is. Van half tien tot half elf overleggen de assistentes met de artsen over de vragen. Na half elf zijn de assistentes bezig met andere taken. Antwoord op uw vraag wordt via de MedGemak-app en het de portal www.mijngezondheid.net naar u gestuurd, zodat u het antwoord terug kunt lezen. Na vier uur kunt u eventueel terugbellen als het niet lukt om het antwoord via app of portal op te halen.

De telefoon blijft onmisbaar.

Voor spoed kunt u ons tijdens openingstijden zonder tussenkomst van een meldtekst bereiken op het rechtstreekse spoednummer (0511) 452 515.
Wij werken aan een goede bereikbaarheid tijdens openingstijden.
Voor afspraken en medische vragen kunt u 24 uur per dag gebruik maken van onze digitale bereikbaarheid.

U kunt ons 24 uur per dag digitaal bereiken voor afspraken, vragen, uitslagen en het opvragen van uw dossier. Meer dan de helft (72%!) van onze patiënten kan gebruik maken van de mogelijkheden van de MedGemak app en MijnGezondheid.net.

Voor de assistentes betekent het minder telefoontjes, voor u betekent het dat u 24 uur per dag uw kunt vragen stellen en afspraken maken. Naast de 24-uurs beschikbaarheid kunt u het antwoord op uw vragen en de adviezen terug lezen in uw eigen online dossier.

Wij zijn altijd benieuwd naar uw ervaringen. U kunt die doorgeven aan de assistente. U kunt ook met de praktijkmanager bellen op (0511) 452 203.

    © 2024 Huisartspraktijk De Waard | Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Nextstep Design