Actueel: Vaccinaties 2022

09-10-2022

Pneumokokken en griep

De uitnodigingen zijn de deur uit, de brieven liggen uiterlijk 12 oktober op de mat.

U kunt dit jaar zelf digitaal een afspraak maken via de MedGemak-app. U kunt ook inloggen in MijnGezondheid.net als uw dossier is vrijgegeven.
Als uw dossier nog niet is vrijgegeven, dan kunt u zich hier aanmelden. Meer uitleg over digitaal inplannen staat op de pagina Pneumokokken en de pagina Griepcampagne.

Als u vragen heeft, dan kunt u uw vragen stellen via de app of de website. Via deze link kunt u ook een digitale afspraak maken zonder inlog.

Lukt het niet om digitaal een afspraak te maken? We hebben speciaal voor de vaccinaties op bepaalde tijden extra assistentes.
U kunt dan van 10 tot en met 20 oktober bellen tussen  8 en 10 uur en tussen 11 en 13 uur voor het maken van een vaccinatieafspraak.

Noteert u de tijd van de afspraak op de brief. Kom niet te vroeg en niet te laat, zodat we samen voor een goede doorstroming zorgen.

Neemt u een mondkapje mee?

Wilt u de uitnodigingen meenemen naar de afspraak?

Pneumokokkenvaccinatie 2022 – maandag 24 oktober

Bent u geboren in 1953, 1954, 1955 of 1956? Dan krijgt u dit najaar een uitnodiging voor de pneumokokkenvaccinatie. Meer informatie vindt u op onze pagina Pneumokokken.

Op 24 oktober kunt u uw pneumokokkenvaccinatie komen halen. Ook kunt u uw griepvaccinatie op hetzelfde moment krijgen. Dat geldt ook voor uw huisgenoot als die een oproep voor de griepprik krijgt. Iedereen die in aanmerking komt voor een griepprik krijgt een uitnodiging.

Griepvaccinatie 2022 – woensdag 26 oktober

De Griepcampagne is ieder jaar van half oktober tot half november. Meer informatie vindt u op onze pagina Griepcampagne. 

Wij staan op 26 oktober voor uw klaar!

    © 2023 Huisartspraktijk De Waard | Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Nextstep Design